Fizetés és szállítás

Fizetési és Szállítási Feltételek

Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

Házhozszállítás a Magyar Posta által
A megrendelést követően postára adjuk a csomagot, 2-7 munkanap alatt érkezik meg jellemzően. A szállítás időtartama sajnos már nem rajtunk múlik, mi megteszünk mindent, hogy minél hamarabb kézbe vehesd a PomPomodat.

A fizetés még soha nem volt ilyen egyszerű. Bárki fizethet bankkártyával a szokásos módon, vagy kényelmesen, egyetlen jelszóval, ha ingyen regisztrál.
A mobil app segítségével pedig még spórolhatsz is.

Minden tranzakcióról emailt küldünk, így vásárlásait nyomon követheti akár mobilján is. Próbálja ki!

Egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos. Kártyaadatait csak egyszer kell bepötyögni, utána már akár jelszóval is tud vásárolni, így élmény a vásárlás.

Kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.
Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 14859034

Közvetlen banki átutalás

Házhozszállítás a Magyar Posta által.
Az utalás jóváírását követően feladjuk a csomagot, 2-7 munkanap alatt érkezik meg jellemzően. A szállítás időtartama sajnos már nem rajtunk múlik, mi megteszünk mindent, hogy minél hamarabb kézbe vehesd a PomPomodat.

Ha nem rendelkezel bankkártyával, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a banki átutalást, mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy rendelésed végösszegét átutald számunkra.

Amennyiben ezt a fizetési módot választottad, megrendelésed véglegesítése után a rendelési összeget az alábbi számlaszámra tudod átutalni 1 munkanapon belül. Rendelésed kiszállítása az összeg megérkezését követően történik. Az 1 munkanapos határidő lejártával, amennyiben az összeg nem érkezik meg számlánkra, a rendelésedet töröljük.

Kedvezményezett neve: Fluff & Friends Bt..
Bank neve: Budapest Bank
Bankszámlaszám: 10101353-25979400-01004001
Közleménybe ne felejtsd el beírni a rendelési azonosítódat.

Személyes átvétel

Személyes átvételre Budapesten, a Nyugati térnél (6. kerület) van lehetőséged előre egyeztetett időpontban.

Átvétel Pick Pack Ponton

Díjszabás alább található.

A termék elkészítését követően feladjuk a csomagot, ami 2-7 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.
Rendelésed becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 5 munkanapon belül.

A PICK PACK PONTOKON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL DÍJSZABÁSA
0 - 9 999 Ft nettó rendelési összegig: bruttó 850 Ft
10 000 Ft nettó értékű rendelés felett ingyenes